Fun2Run

6 maart 2007

Oostende - Brugge 10 miles

Zondag 4 maart, 9h00 's morgens. We vertrekken richting Brugge om onze startnummers af te halen. Het was nog vroeg en alles ging zeer vlot. Vijftien minuten later zaten we al op de eerste bus die ons naar de start in Oostende bracht. Omdat we geen zin hadden om nog een uur te staan wachten aan de start zijn we de plaatstelijke dorpskroeg in Zandvoorde gaan opzoeken. We hadden geluk, want in Zandvoorde zijn de cafeetjes al open om 10h. Wijselijk hebben we dan een watertje besteld... Om 10h30 als opwarming lopen naar de start (1km.) Ondertussen begon de sfeer erin te komen. Net voor de start nog even kennis gemaakt met Koen. Het was niet moeilijk hem te herkennen omdat Kristof, mijn loopmakker regelmatig op de tennis komt. Andere bloggers heb ik niet direct gezien, waarschijnlijk omdat ze allemaal sneller lopen dan ik ;-)

Mijn doelstelling voor vandaag is finishen tussen de 1h25 en 1h30.
En we zijn vertrokken... Met de wind op kop beslis ik maar om de eerste kilometers niet te hard van stapel te lopen. Na 4 kilometer voel ik dat het goed zit en verlaat het groepje om aan te sluiten op een groep 200m. voor mij en dat lukt. Op 8Km noteer ik een tussentijd van 42:05.8. Het half bekertje water was wel een beetje weinig om te hydrateren maar dan had ik maar mijn drinkbusjes moeten meebrengen...

12 Km, in de verte (ong. 500m.) zie ik mijn loopmakker lopen. De verleiding om hem bij te benen is groot maar ik wil me niet verbranden dus ik blijf mijn tempo houden. Op 15Km heb ik dan de kraan nog eens open gedraaid om te finishen op 01:24:48.5, gemiddelde snelheid: 11,40 Km/u.

Het was een zeer leuke wedstrijd en ik ben tevreden met mijn tijd (zo vroeg op 't jaar...) Ik had nog graag nog een trappist gedronken met de andere bloggers, maar heb ze niet meer gevonden in de tent. Misschien zal het wat gemakkelijker worden als onze t-shirts er zijn.

Labels:

3 Comments:

 • Mooie prestatie ... doe zo verder .. jammer dat we je achteraf niet meer gezien hebben, we plakten nochtans goed aan den toog!!!

  By Anonymous Koen, at 8:39 a.m.  

 • @koen
  Volgende keer kom ik er zeker bij plakken! Loop je zaterdag niet mee in Oudenburg? (Lenteloop)

  By Blogger Werner, at 11:15 a.m.  

 • goed gelopen hoor werner ! diene trappist zet ik de volgende keer wel aan de kant, ok ?

  By Anonymous kj, at 3:43 p.m.  

Een reactie posten

<< Home